PRO | TUKKU | KOULUTUKSET | NOUTO

Uutuustuotteita mm NOEMI, LOVELY, VAUDE LASHES..

Vaude Pro Tweezer

Tässä tulevat parhaat kaverisi!

Miten onnistuimme luomaan täydelliset pinsetit?

Hei siellä! 

Nimeni on Kayla Joy ja olen Oklahoma Cityssä, Oklahomassa, Yhdysvalloissa sijaitsevan Vaude Lashes (lausutaan kuten v-odd) omistaja ja perustaja. 

Ennenkaikkea olen taiteilija, jolla on intohimo kauneuteen ja naisellisuuden hienostuneisuuteen. Oli luonnollista, että löysin itseni salongiteollisuudesta, jossa pääsen työskentelemään ensisijaisesti naisten kanssa, jotka etsivät voimaa tai itseluottamusta. Rakastan muutoksen voimaa, koska se voi paljastaa kykymme ottaa maailma käyttöön päivä kerrallaan.

Muutama vuosi sitten päätin ottaa rakkauteni taiteeseen, businekseen ja tarkkuuteni yksityiskohtia kohtaan ja yhdistää ne kaikki ajoneuvoksi, joka voisi auttaa muita ripsientekijöitä. Vaude Lashes syntyi! 

Koska ripsienpidennys on kasvava ja tuore teollisuusala, huomasin, että on monia mahdollisuuksia jalostaa tuotteitamme. Huomasin, että kun ostin pinsettejä useilta yrityksiltä, ​​ne eivät joskus toimineet tekniikalleni tai Sweetpot/grip(tai pito) oli epäluotettava. Halusin tehdä pinsetit, joilla oli parempi läpinäkyvyys ja annoin asiakkaalle paremman valinnan mitä saimme. Ensisijainen tavoitteeni pinsettien parantamisessa oli pitää ripsitaiteilijan terveys mielessä pitäen mielessä samalla pinsetin paras toiminta. Pinsettien on tunnuttava hyvältä käsissämme ja poimittava käyttämämme pienet kuidut.

Vaude Lashes -pinsetit ovat ainutlaatuisia, koska niiden tarkkuus on vertaansa vailla. Pinsettien käsintestausvaiheen avulla asiakas voi ostaa juuri sellaiset, kuin tekniikallensa sopii. Pääset valitsemaan kahden erilaisen gripin (middle ja tip to center) väliltä!

Luokittelemme pinsetit niiden suorituskyvyn perusteella, joten saat aina läpinäkyvyyttä. Pinsettien ostamisen ei pitäisi olla satunnaisen valinnan tekeminen, vaan pikemminkin tiedät, että pinsetti toimii valitsemallesi tekniikalle ja ripsille. Siksi sinulla on aina mahdollisuus valita sweet spot / grip jokaisella pinsetillä!

fiFinnish