PRO | TUKKU | KOULUTUKSET | NOUTO

Uutuustuotteita mm NOEMI, LOVELY, VAUDE LASHES..

Hoitola

Lauras Beauty Boutique -hoitolassa pääset rentoutumaan ja nauttimaan olostasi ihanassa idyllisessä tilassa. Hoitolassa on kolme hoitohuonetta, joissa jokaisessa on yksi asiakaspaikka. Jokainen asiakas siis palvellaan yksitellen omassa rauhassa.

Inspiraatio vaaleaan sisustukseen lähti tilan alkuperäisestä tarkoituksesta joka oli pimeä, musta sukelluskauppa. Päätimme toteuttaa täysin vastakohdan, siistin, vaalean, modernin tilan, jossa asiakas kuin me työntekijätki voimme rentoutua ja tuntea olomme kotoisaksi. Olemme remontoineet tilan itse keittiötä eteiseen saakka. Jotkin asiat hakevat paikkaansa vieläkin mutta hiljalleen syntyy Ahaa-elämys jolloin usein jokin yksittäinen asia löytää paikkansa.

Tiloissamme on odotustila jossa voit rauhassa odottaa hoidon alkua. Tulemme hakemaan sinua kun olemme valmiita vastaanottamaan sinut, odottele siis rauhassa. Kengät ja takki olisi hyvä jättää niille varatuille paikoille, jotta emme turhaan aiheuta tilaan epäsiisteyttä. Arvoesineet ja käsilaukun voit ottaa mukaan hoitohuoneeseen.
Tiloissa on asiakas-wc.

Hiljennäthän puhelimen hoidon ajaksi, jotta takaamme kaikille mahdollisuuden rentoutua.

Tervetuloa!

Sijaintimme

fiFinnish