HOITOLAN HENKILÖKUNTA

Laura

Omistaja, ripsiteknikko, kouluttaja 
Laura`s Beauty Boutiquen omistaja ja perustaja sekä Lion Lashes brändin pääkouluttaja.
Laura on sertifioitu ripsi- ja kynsiteknikkomme, sekä sertifioitu ripsikouluttaja jo useamman vuoden ajan! Lue lisää

Jenni

Ripsiteknikko

Jenni on sertifioitu ja äärimmäisen pitkän kokemuksen omaava ripsiteknikko. Jenni suorittaa työnsä huolella ja käyttää vain hyviä, testattuja tuotteita. Työpäiviä on viikossa muutama meillä mutta sitäkin täydemmät!

 

Nora

Hierojaopiskelija Nora
Hei, olen Nora. Koulutukseltani olen lähihoitaja sekä kesäkuussa valmistun hierojaksi Espoon hieroja koulusta. Tarjoan klassista hierontaa lihashuoltoon sekä rentoutumiseen.
Teen osa-aikaisesti sekä lähihoitajan, että hierojan töitä, jonka vuoksi olen tällä hetkellä paikalla kerran pari viikossa. Liikunta on lähellä sydäntä, joten vapaa-aika kuluu kuntosalin puolella.

Janna

SKY-kosmetologi
Olen Janna Savolainen, koulutettu SKY-kosmetologi. Palvelen asiakkaita aina hymyssä suin ja asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Olen erityisen kiinnostunut ihon toiminnasta kuten kuinka ihon vanhenemista voidaan hidastaa mm. kemiallisella kuorinnalla. Palveluihini kuuluu kasvohoitojen lisäksi jalkahoidot, kestovärjäykset, geelilakkaukset ja osittain myös sokeroinnit/vahaukset. Käytän tuotesarjana laadukasta Exuviance ammattilaissarjaa usean vuoden kokemuksella. Jatkossa tulen tarjoamaan myös muita palveluita kuten Inlei Lashfiller taivutuksia sekä mikroneulausta. Jag betjänar även på svenska.

Psst! Haemme myös tiimiin uusia jäseniä, joten jos koet tuottavasi jotain palvelua jota valikoimamme tarvitsee, ota yhteyttä sähköpostitse.