KOULUTUKSET

Nyt voit ostaa kaikkia koulutuksiamme suoraan verkkokaupasta useammalla maksutavalla! Voit käyttää laskutuspalveluita sekä maksaa suoraan joko kortilla tai verkkopankilla. Oston jälkeen saat kuitin ja varausvahvistuksen paluuviestillä. Jokaisesta koulutuksesta tulee lisätietoa sisällöstä, aikataulusta ja paikasta. Nautinnollista shoppailua!

Klassinen ripsienpidennyskoulutus 500.00 €
Volume Advance 400.00 €
Volume Beginner 2pvä 650€
Megavolume 400€
Perfect Lashline 400€
Workshopit 150-250€
Online koulutus XX€

Klassinen peruskoulutus

Peruskoulutus on työskentelyn kannalta tärkein vaihe! Peruskoulutus tulee suorittaa aina ennen muita osa-alueita koska harjoittelemme mm. Asennustekniikkaa, pinsettityöskentelyä, teoriaa ja käytäntöä. Koulutus pitää sisällään laajan teorian sekä intensiivisen käytännönharjoittelun. Voit valita joko 2 peräkkäisen päivän, 2+1 eli huolto päivällä lisättynä tai VIP koulutuksena jolloin opetuksen kohteena olet vain sinä!

Volume Beginners, peruskoulutus

-Beginners koulutuksessa opit kaiken volumeripsistä, niin teoreettisesti kuin käytännössä! Tämän koulutuksen jälkeen osaat oikeaoppisen tekniikan viuhkoihin sekä osaat asentaa viuhkan oikein ja turvallisesti luonnonripselle! Voit valita 2pvä, 2+1 pvä tai VIP koulutuksen. Tähän koulutukseen voit osallistua suoritettuasi klassisen peruskoulutuksen meillä tai muualla!

Volume Advance

Volume Advance koulutus kestää yhden pitkän päivän. Koulutuksessa käymme vain tärkeimmät teoreettiset asiat läpi josta etenemme käytännön viuhka harjoitteluun jonka jälkeen teemme mallille ripset! Päivä on pitkä ja raskas mutta sitäkin antoisampi. Voit valita tähän yhden päivän tai VIP koulutuksen.

Perfect Lashline, miksailukoulutus

Perfect Lashline koulutuksessa opit rivityöskentleyn, kaarevuuksien yhdistämisen, liiman koostumuksen ja merkityksen, silmänmuodot ja efektit, syvennymme efekteihin, osaat valita oikean efektin, ymmärrät viuhkan rakenteen sekä tiedät mistä tummuus syntyy! Tämä koulutus on suunnattu ammattilaisille ja on erittäin rankka koulutus! Jos haluat haastaa itsesi, tule mukaan!

Volume Workshop, ONLINE/LIVE

Tässä workshopissa käymme tiiviisti viuhkan rakenneteoriaa läpi, syvennymme efekteihin ja juttelemme liimoista sekä aiheista joista syntyy kysymyksiä. Koulutus tapahtuu online koulutuksena. Tämän koulutuksen voi myös järjestää livenä.

Megavolume, LIVE

Megavolume koulutuksessa opettelemme tummuuden, miksailun ja täydellisen intensiivisyyden salat! Teoria osuus painottuu megavolumeen ja efekteihin. Megavolume on tekniikkalaji ja vaatii harjoittelua mutta tuo uudenlaista ulottuvuutta normaaliinkin työskentelyyn. Koulutuspäivä on pitkä mutta antoisa!

Megavolume, ONLINE

Megavolume koulutuksessa opettelemme tummuuden, miksailun ja täydellisen intensiivisyyden salat! Teoria osuus painottuu megavolumeen ja efekteihin. Megavolume on tekniikkalaji ja vaatii harjoittelua mutta tuo uudenlaista ulottuvuutta normaaliinkin Työskentelyyn. Koulutus suoritetaan online koulutuksena verkkopohjalla ja hyväksytty kotitehtävä, johtaa sertifiointiin!

Color and Ombre Volume, LIVE/ONLINE

Koulutuksessa käsitellään useimmat ja tyypillisimmät tyylit toteuttaa oikeaoppisia väriripsiä. Koulutus painottuu väriteoriaan ja päivälle tulee pituutta malli työskentelyssä, jolle toteutamme juuri sinun ajatuksen mukaan värilliset ripset! Koulutus sopii kokeneemmille tekijöille!

Perfect Volume L and M, LIVE/ONLINE

Koulutuksessa opettelemme kaiken L ja M kaarella työskentelystä, miksailusta, efekteistä, miten valitaan oikean tyyli asiakkaalle jne. Koulutuksessa tehdään mallille ripset joko L, L+ tai M kaarevuudella. Pohjalle vaaditaan vähintään Volume koulutus!

Lashlift and Brown Lamination, LIVE/ONLINE

Koulutuksessa opetamme kestotaivutuksen turvallisesti, tutkituilla ja turvallisilla tuotteilla. Koulutukseen voit halutessasi lisätä uuden trendi hoidon, kulmien laminaation. Kombokoulutuksessa saat molemmat palvelut heti käyttöön sekä tuotteet näihin.

Henna Brows and Brown Lamination, LIVE/ONLINE

Tässä koulutuksessa opettelemme kulmien oikean muotoilun, symmetrisyyden, kulmien laminaatio hoidon sekä henna värjäyksen. Koulutukseen tarvitset kaksi mallia!

Henna Brows, LIVE/ONLINE

Koulutuksessa opimme muotoilemaan kulmat oikein, tekemään tarvittavat pohjatyöt sekä ymmärtämään henna värin käyttäytymisen sekä koostumuksen. Opimme arvioimaan mallille oikean sävyn! Koulutuksessa teet hennakulmat kahdelle eri mallille!

Brown Lamination, LIVE/ONLINE

Tästä uudesta ja trendikkäästä palvelusta on helppo saada loistava lisäpalvelu hoitolaasi! Koulutuksessa teemme mallille Brown Lifting hoidon sekä värjäämme kulmat. Tulet varmasti ihastumaan tähän palveluun!

VIP tai yksityiskoylutus, räätälöity sisältö, LIVE/ONLINE

Tämän koulutuksen sisällön voit päättää juuri niinkuin haluat! Voit yhdistää eri koulutuksia tai voit ostaa yksittäisen koulutuksen mutta vain sinulle järjestettynä.