Lbb academy Koulutukset

Nyt voit ostaa kaikkia koulutuksiamme suoraan verkkokaupasta useammalla maksutavalla! Voit käyttää laskutuspalveluita sekä maksaa suoraan joko kortilla tai verkkopankilla. Oston jälkeen saat kuitin ja varausvahvistuksen paluuviestillä. Jokaisesta koulutuksesta tulee lisätietoa sisällöstä, aikataulusta ja paikasta. Nautinnollista shoppailua!

Käytämme koulutuksissa Inlei ja Barbara lashes tuotteita!

Klassinen ripsienpidennyskoulutus 880.00 €
Volume Advance 1 day 490,00 €
Volume Beginner 2day 699,00€
Megavolume 390,00€
Perfect Lashline 429,00€
Workshopit 190,00-250,00€

INLEI Lashfiller peruskoulutus 1 day 350,00€

INLEI Lashfiller peruskoulutus 2 day 650,00€

INLEI Lashfiller peruskoulutus+browlift 1 day 450,00€

INLEI Lashfiller peruskoulutus+browlift 2 day 699,00€

INLEI Tuotevaihto/Preppaus+browlift 290,00€

Klassinen peruskoulutus, 880,00€

Peruskoulutus 2+1 päivää 880,00€ sis alv ja aloituspakkaus. Peruskoulutus 2+1 päivää 880,00€ sis alv, aloituspakkaus ja huoltopäivä. VIP 980,00€. Peruskoulutus on työskentelyn kannalta tärkein vaihe! Peruskoulutus tulee suorittaa aina ennen muita osa-alueita koska harjoittelemme mm. asennustekniikkaa, pinsettityöskentelyä, teoriaa ja käytäntöä. Koulutus pitää sisällään laajan teorian sekä intensiivisen käytännönharjoittelun. Voit valita joko 2 peräkkäisen päivän, 2+1 eli huoltopäivällä lisättynä tai VIP koulutuksena jolloin opetuksen kohteena olet vain sinä!

Volume Beginners 2day, peruskoulutus 699,00€

-Beginners koulutuksessa opit kaiken volumeripsistä, niin teoreettisesti kuin käytännössä! Tämän koulutuksen jälkeen osaat oikeaoppisen tekniikan viuhkoihin sekä osaat asentaa viuhkan oikein ja turvallisesti luonnonripselle! Voit valita 2pvä, 2+1 pvä tai VIP koulutuksen. Tähän koulutukseen voit osallistua suoritettuasi klassisen peruskoulutuksen meillä tai muualla!

Volume Advance 1day, 490,00€

Volume Advance koulutus kestää yhden pitkän päivän. Koulutuksessa käymme vain tärkeimmät teoreettiset asiat läpi josta etenemme käytännön viuhka harjoitteluun jonka jälkeen teemme mallille ripset! Päivä on pitkä ja raskas mutta sitäkin antoisampi. Voit valita tähän yhden päivän tai VIP koulutuksen.

Perfect Lashline, miksailukoulutus 429,00€

Perfect Lashline koulutuksessa opit rivityöskentleyn, kaarevuuksien yhdistämisen, liiman koostumuksen ja merkityksen, silmänmuodot ja efektit, syvennymme efekteihin, osaat valita oikean efektin, ymmärrät viuhkan rakenteen sekä tiedät mistä tummuus syntyy! Tämä koulutus on suunnattu ammattilaisille ja on erittäin rankka koulutus! Jos haluat haastaa itsesi, tule mukaan!

Volume Workshop, ONLINE 90,00€/LIVE 199,00€

Tässä workshopissa käymme tiiviisti viuhkan rakenneteoriaa läpi, syvennymme efekteihin ja juttelemme liimoista sekä aiheista joista syntyy kysymyksiä. Koulutus tapahtuu online koulutuksena. Tämän koulutuksen voi myös järjestää livenä.

Megavolume LIVE 390,00€/ONLINE 105,00€


Megavolume koulutuksessa opettelemme tummuuden, miksailun ja täydellisen intensiivisyyden salat! Teoria osuus painottuu megavolumeen ja efekteihin. Megavolume on tekniikkalaji ja vaatii harjoittelua mutta tuo uudenlaista ulottuvuutta normaaliinkin työskentelyyn. Koulutuspäivä on pitkä mutta antoisa!

Megavolume, LIVE 390,00€/ONLINE 105,00€

Megavolume koulutuksessa opettelemme tummuuden, miksailun ja täydellisen intensiivisyyden salat! Teoria osuus painottuu megavolumeen ja efekteihin. Megavolume on tekniikkalaji ja vaatii harjoittelua mutta tuo uudenlaista ulottuvuutta normaaliinkin Työskentelyyn. Koulutus suoritetaan online koulutuksena verkkopohjalla ja hyväksytty kotitehtävä, johtaa sertifiointiin!

Color and Ombre Volume, LIVE 390,00€/ONLINE

Koulutuksessa käsitellään useimmat ja tyypillisimmät tyylit toteuttaa oikeaoppisia väriripsiä. Koulutus painottuu väriteoriaan ja päivälle tulee pituutta malli työskentelyssä, jolle toteutamme juuri sinun ajatuksen mukaan värilliset ripset! Koulutus sopii kokeneemmille tekijöille!

Perfect Volume L and M, LIVE 429,00€/ONLINE 124,00€

Koulutuksessa opettelemme kaiken L ja M kaarella työskentelystä, miksailusta, efekteistä, miten valitaan oikean tyyli asiakkaalle jne. Koulutuksessa tehdään mallille ripset joko L, L+ tai M kaarevuudella. Pohjalle vaaditaan vähintään Volume koulutus!

INLEI Lash Filler peruskoulutus 350,00€/+Brow Lift 1 day 450,00€

Koulutuksessa opetamme laadukailla INLEI tuotteilla jotka ovat turvallisia, tutkittuja sekä EU standardien mukaisia. Kesto 1 päivää.

Brow lift with INLEI products, LIVE 190,00€/ONLINE 85,00€

Tässä INLEI n huikeassa uudessa tuotelinjassa Brow Bomberissa on tutkitut ja turvalliset, pienen ph omaavat tuotteet. Oikeaoppisesti käytettynä nämä tuotteet eivät vaaranna asiakkaan karvoja. Käymme tarkkaan läpi muotoilun, väriopin, tyylit, säännöt, tekniset tiedot sekä monta muuta äärimmäisen tärkeää asiaa. Koulutus kestää 1 päivän.

Brow Henna, LIVE 239,00€/ONLINE 85,00€

Koulutuksessa opimme muotoilemaan kulmat oikein, tekemään tarvittavat pohjatyöt sekä ymmärtämään henna värin käyttäytymisen sekä koostumuksen. Opimme arvioimaan mallille oikean sävyn! Koulutuksessa teet hennakulmat kahdelle eri mallille!

INLEI Preppauskoulutus 190,00€

kesto 1 päivän. Tuotevaihtajille tai preppausta tarvitseville!

VIP tai yksityiskoulutus, räätälöity sisältö, LIVE/ONLINE

Tämän koulutuksen sisällön voit päättää juuri niinkuin haluat! Voit yhdistää eri koulutuksia tai voit ostaa yksittäisen koulutuksen mutta vain sinulle järjestettynä.