Kaupassa ripsitarvikkeet -25% 07.12 saakka!

Hinnasto

Ripset ja kulmat 

Ripsienpidennys volume (3h) 120,00€
Volyymiripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään ripsikuituja viuhkana. Halutessaan tällä saa luonnollisempaa ja tuuheampaa lopputulosta. Valittavissa kaarevuudet (C, D, L ja L+, CC, M), kuidun paksuudet (0,03/0,05/0,06/0,07). Ammattilainen katsoo puolestasi mikä muoto sopii silmiisi ja minkälaista kuitua ripsesi jaksavat kantaa. Varaathan reilusti aikaa ja kärsivällisyyttä, koska työ tehdään käsityönä. Tervetuloa!

Ripsihuolto volume (1,5h) 70,00€
Kevyille tai vähän ripsiä omaavalle asiakkaalle. Teknikko neuvoo mikä huolto sinulle sopii.UUSI ASIAKAS, varaathan ystävällisesti 2,5h huollon! Veloitamme vain käytetyn ajan mukaan.

Ripsihuolto volume (2h) 80,00€
Ripsihuolto tavallisille volyymiripsille. Käytämme tarpeen mukaan joko vaahtomuovi teippiä tai hydrogel lappuja. Pesemme ripset jos et ole pessyt niitä ennen huoltoon tuloa. Jos tulet muualta ja epäilet että ripset on väärinlaitetut tai tunnet kipua ym. niin varaa 2,5h huolto ja kirjoita asiasta kommenttikenttään. Varaudu siihen että poistamme huonot ripset kokonaan jos tilanne sitä vaatii. Muussa tapauksessa tervetuloa myös muualta! Valittavissa kaarevuudet (C, D, L ja L+, CC,M), kuidun paksuudet (0,03/0,05/0,06/0,07). Ammattilainen katsoo puolestasi mikä muoto sopii silmiisi ja minkälaista kuitua ripsesi jaksavat kantaa. Varaathan reilusti aikaa ja kärsivällisyyttä, koska työ tehdään käsityönä.

Volume huolto pitkä/MUUALTA TULEVAT (2,5) 90,00€
Tuuheille, paljon ripsiä omaavalle asiakkaalle huolto. Tässä huoltoajassa ehditään tehdä normaalia pidempi huolto jolloin täyttöaste on suurempi ja usein 100%. Suosittelemme tätä huoltoa sinulle joka haluat erittäin tuuheat ripset.MUUALTA TULEVIEN ASIAKKAIDEN HUOLTO!

Ripsienpidennys klassinen (2h) 80,00€
Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ohut ripsikuitu. Kaarevuudet (C, CC, D ja L), paksuudet (0,10/0,12).

Ripsihuolto klassinen (1,5h) 60,00€
Ripsihuolto klassisille ripsienpidennyksille.

Uudet Volumeripset + poisto 3,5h 150,00€
Uudet volumeripset+ vanhojen poisto eli tarkoittaen sitä että joka kerralla vanhat pidennykset poistetaan ja asennetaan uudet pidennykset. Näin saat ripset näyttämään hyvältä pitkään säästäen luonnonripseä. Palvelu sopii myös jos esim haluat erikoisripset mm. värilliset (ota tästä yheyttä etukäteen). Otathan huomioon että aika sopii vain jos tulet uudestaan ns huoltoon jonka yhteydessä vanhat pidennykset poistetaan, väli noin max.5 vko ja käytät tätä palvelua säännöllisesti 🙂 Kysy lisää..

MegaVolume ripsienpidennys (n.4h) 170,00€
Megavolumetekniikalla toteutetut ripsienpidennykset. Tuuhea, tumma ja näyttävä lopputulos.

Pikahuolto (1h) 50,00€
Kaikille tekniikoille oleva huolto (klassinen, volume). Emme suosittele tätä säännölliseksi huolloksi mutta esim täydennykseen olisi hyvä. HUOM! tällä hetkellä ajanvaraus tähän vain vakioasiakkaille sovittaessa väärinkäytösten vuoksi!

Ripsienpidennysten poisto 30,00€
Pidennysten huolellinen ja turvallinen poisto.

2D volume ripset 85,00€
Kevyet, luonnolliset volume ripset 2D menetelmällä jossa hyödynnetään 0.10mm kuitua.

Ripsien ja kulmien värjäys (Sisältää muotoilun)32,00€
Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu.

Kulmien värjäys ja muotoilu 25,00€
Kulmien värjäys kestoväreillä. Kulmien muotoilu pinseteillä tai vahalla.

Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu 25, 00€
Värjätään ripset ja kulmat muotoillaan. Ei sisällä kulmien värjäämistä.

Ripsien värjäys 20,00€
Ripsien värjäys kestovärillä.

Kulmien muotoilu 15,00€
Ainoastaan kulmien nyppiminen. Ei sisällä värjäystä.

Brow lift 59,00€
Uusi kulmapalvelu on täällä! Kulmakarvat voidaan muotoilla kulmakarvoille kehitetyillä aineilla. Kulmiin lisätään väri sekä lopuksi laminaatiokäsittely joka hoitaa ja suojaa käsiteltyä karvaa. Käsittelyssä on hyvä tehdä välivärjäys noin 3-4viikon kohdalla tarvittaessa. Käsittely voidaan uusia 6-8 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä.

Inlei ripsien kestotaivutus 69,50€
Luonnonripsi taivutetaan erikokoisten silikonimuottien avulla kaarelle. Taivutusaineina ovat permanenttiaineet jotka eivät vahingoita luonnonripseä ja ovat hyvin siedettäviä ainesosia. Ripset värjätään ja lopuksi laitetaan lashfiller hoito joka kohottaa, tekee kiiltävän lopputuloksen ja hoitaa ripseä. Vaikutus pysyy ripsillä 4-8 viikkoa riippuen ripsien uusiutumisvauhdista. Käsittely voidaan uusia jo 4 viikon päästä. Tulethan palveluun ilman silmämeikkiä.

Henna brow50,00€
Hennaväri pysyy iholla noin 4-10 päivää ja karvassa jopa 4vkoa riippuen ihotyypistä. Henna on turvallinen ja hyvä palvelu heille jotka eivät halua yhtä lopullista tulosta kun microblaidingistä tai pigmentoinnista tulee. Hennaspa on pidempikestoinen kulmakäsittely joka voidaan suorittaa myös ripsihuollon yhteydessä!

Kädet ja kynnet

CND Shellac kestolakkaus ranskalainen  60,00€
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle, pituutta ei lisätä. Ranskalainen kärki millä värillä tahansa. Sis. kynsinauhan siistiminen, kynsien viilaus muotoon, kestolakkaus, käsivoide halutessaan sekä kynsiöljy.

CND Shellac kestolakkaus yksivärinen  55,00€
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle, pituutta ei lisätä. Lukuisia eri värisävyjä. Sis. kynsinauhan siistiminen, kynsien viilaus muotoon, kestolakkaus, käsivoide halutessaan sekä kynsiöljy.

CND Shellac kestolakkaus ranskalainen, huolto 68,00€
Poistetaan edellinen shellac lakkaus ja laitetaan uusi lakka tilalle. Kynsinauhojen hoito ja siistiminen, kynsien viilaus, käsivoide ja öljy.

CND Shellac kestolakkaus yksivärinen, huolto 65,00€
Poistetaan edellinen shellac lakkaus ja laitetaan uusi lakka tilalle. Kynsinauhojen hoito ja siistiminen, kynsien viilaus, käsivoide ja öljy.

CND Shellac kestolakkauksen poisto 30,00€
Poistetaan shellac kestolakkaus ja tilalle voidaan laittaa normaali läpinäkyvä lakka suojamaan kynttä.

Jalkahoidot

Spa-jalkahoito (90min) 85,00€
Rentouttava Spa-jalkahoito sisältää kylvetyksen, jalkakuorinnan, tarpeen mukainen jalkojen hoito, lakkaus, hieronta ja lopuksi jalkavoiteen.HUOM. Jalkahoitoa ei voida tehdä jos sinulla on jokin tarttuva ihotauti esim. jalka-tai kynsisieni. Jos epäilet kynsi-tai jalkasientä käythän lääkärissä ennen hoitoon tuloa, kiitos.

Perinteinen jalkahoito 60min (ei sis. lakkausta) 75,00€
Hoitoon sisältyy kylvetys, jalkojen ja kysien hoito, hieronta ja jalkavoide. HUOM. jalkahoitoa ei voida tehdä jos sinulla on kynsi tai -jalkaisieni. Jos epäilet kynsi-, tai jalkasientä käythän lääkärissä ennen hoitoon tuloa, kiitos.

Jalkahieronta(45min) 35,00€
Nopea tapa rentoutua täysin.

Varpaankynsien geelilakkaus 55,00€
Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, geelilakkaus ja voide.

Jalkahoito+Geelilakkaus 115€
Hoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, tarpeen mukainen jalkojen hoito, kynsien hoito, valitsemasi geelilakka väri ja lopuksi kevyt jalkahieronta.

Kasvohoidot

Exuviance peruskasvohoito 85,00€
Hoito on tehokas ja rentouttava. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, rentouttava hieronta, naamio sekä tarpeen mukaiset seerumit ja loppuvoiteet.

Exuviance Anti-age kasvohoito 95,00€
Aikuisen ihon oma täsmähoito! Anti-age hoidossa käytämme Exuviancen Age Reverse sarjaa siloittamaan juonteita ja elvyttämään ihon kollageeni tuotantoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, rentouttava hieronta, kultanaamio ja Age Reverse seerumit ja voiteet.

Exuviance nuorten kasvohoito (alle 18v.) 70,00€
Hoito sopii erinomaisesti nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi ihotyypistä ja ihoongelmasta riippuen. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, AHA-happo tai perinteinen kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja loppuvoiteet.

Exuviance puhdistava kasvohoito 95,00€
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus, hieronta, puhdistava naamio, loppuvoiteet ja seerumit.

Exuviance luxus kasvohoito 120,00€
Kun haluat hieman Luxusta arkeen! Hoito tehdään kasvojen lisäksi koko kaulan ja dekolteen alueelle. Lisäksi valittavana joko käsien tai pään hieronta. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, AHA-happokuorinta, pitkä hieronta, kulta-naamion, silmänympärysnaamio, kultanaamio, loppuvoiteet ja seerumit.

Vartalohoidot

Selän ihonpuhdistus 75,00€
Selän ihonpuhdistus sopii jos sinulla on mustapäitä/finnejä selässä tai et saa kotona hoidettua selkäsi ihoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mustapäiden poistamisen mekaanisesti, naamion, loppuvoiteen. Ei sisällä hierontaa. HUOM. hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on tarttuva iho tauti, olet flunssassa/kipeänä.

Ihokarvojen poisto

Säärten vahaus 38,00€
Lämpimällä vahalla säärikarvat lähtee nopeasti ja tehokkaasti. 60 min

Kainaloiden sokerointi 25,00€
Sokerointi on hellävarainen sekä antiseptinen karvanpoistomenetelmä, jolla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Jos olet sheivaillut ennen sokerointia, kasvata karvoja noin 1-3 viikkoa, jotta karvojen pituus on vähintään 5 mm.

Ylähuulen sokerointi/vahaus 15,00€
Sokerointi/Vahaus on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta (30 min) 15,00€
Valmistuva hieroja Nora tarjoaa opiskeluaikana klassista hierontaa hieman edullisempaan hintaan. Huom. Hinta nousee valmistumisen jälkeen! Klassinen hieronta on hyvin vanha ja perinteitä kunnioittava hoitomuoto, jolla käsitellään kehon pehmytkudoksia. Hieronnassa käytetään monipuolisia otteita, joita ovat esimerkiksi sively, hankaus, pusertelu, täristykset, ravistelut jne. Otteet ja niiden voimakkuus sovitetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Klassinen hieronta (45 min) 25,00€
Valmistuva hieroja Nora tarjoaa opiskeluaikana harjoittelu hintaan! Valmistumisen jälkeen hinnat nousevat! Klassinen hieronta on hyvin vanha ja perinteitä kunnioittava hoitomuoto, jolla käsitellään kehon pehmytkudoksia. Hieronnassa käytetään monipuolisia otteita, joita ovat esimerkiksi sively, hankaus, pusertelu, täristykset, ravistelut jne. Otteet ja niiden voimakkuus sovitetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Klassinen hieronta (60 min) 35,00€
Valmistuva hieroja Nora tarjoaa opiskeluaikana harjoittelu hintaan! Valmistumisen jälkeen hinnat nousevat! Klassinen hieronta on hyvin vanha ja perinteitä kunnioittava hoitomuoto, jolla käsitellään kehon pehmytkudoksia. Hieronnassa käytetään monipuolisia otteita, joita ovat esimerkiksi sively, hankaus, pusertelu, täristykset, ravistelut jne. Otteet ja niiden voimakkuus sovitetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Intialainen päähieronta 40,00€
Intialainen päänhieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jonka nykymuodossa yhdistetään alkuperäinen päänhieronta ja niska-hartiaseudun käsittely. Hoito suoritetaan asiakkaan istuessa ja siinä käsitellään erilaisin hierontaottein hartiaseutu, olkavarret, niska, päänahka ja kasvot. Hoidossa ei käytetä lainkaan hierontaöljyä eikä asiakkaan tarvitse edes riisuutua. Hoito kestää noin 30 minuuttia. Hoito laukaisee stressiä, rentouttaa ja rauhoittaa, parantaa keskittymiskykyä, vähentää lihasjännitystä sekä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Jotkut ovat saaneet apua myös unettomuuteen ja päänsärkyihin. Esteet hoidolle ovat samat kuin hieronnassa. Lisäksi hoitoa ei suositella, jos sairastat epilepsiaa.