PRO | TUKKU | KOULUTUKSET | NOUTO

Uutuustuotteita mm NOEMI, LOVELY, VAUDE LASHES..

Hinnasto

Ripset ja kulmat 

Ripsienpidennys volume (3h) 120,00€
Volyymiripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään ripsikuituja viuhkana. Halutessaan tällä saa luonnollisempaa ja tuuheampaa lopputulosta. Valittavissa kaarevuudet (C, D, L ja L+, CC, M), kuidun paksuudet (0,03/0,05/0,06/0,07). Ammattilainen katsoo puolestasi mikä muoto sopii silmiisi ja minkälaista kuitua ripsesi jaksavat kantaa. Varaathan reilusti aikaa ja kärsivällisyyttä, koska työ tehdään käsityönä. Tervetuloa!

Ripsihuolto volume (1,5h) 70,00€
Kevyille tai vähän ripsiä omaavalle asiakkaalle. Teknikko neuvoo mikä huolto sinulle sopii.UUSI ASIAKAS, varaathan ystävällisesti 2,5h huollon! Veloitamme vain käytetyn ajan mukaan.

Ripsihuolto volume (2h) 80,00€
Ripsihuolto tavallisille volyymiripsille. Käytämme tarpeen mukaan joko vaahtomuovi teippiä tai hydrogel lappuja. Pesemme ripset jos et ole pessyt niitä ennen huoltoon tuloa. Jos tulet muualta ja epäilet että ripset on väärinlaitetut tai tunnet kipua ym. niin varaa 2,5h huolto ja kirjoita asiasta kommenttikenttään. Varaudu siihen että poistamme huonot ripset kokonaan jos tilanne sitä vaatii. Muussa tapauksessa tervetuloa myös muualta! Valittavissa kaarevuudet (C, D, L ja L+, CC,M), kuidun paksuudet (0,03/0,05/0,06/0,07). Ammattilainen katsoo puolestasi mikä muoto sopii silmiisi ja minkälaista kuitua ripsesi jaksavat kantaa. Varaathan reilusti aikaa ja kärsivällisyyttä, koska työ tehdään käsityönä.

Volume huolto pitkä/MUUALTA TULEVAT (2,5) 90,00€
Tuuheille, paljon ripsiä omaavalle asiakkaalle huolto. Tässä huoltoajassa ehditään tehdä normaalia pidempi huolto jolloin täyttöaste on suurempi ja usein 100%. Suosittelemme tätä huoltoa sinulle joka haluat erittäin tuuheat ripset.MUUALTA TULEVIEN ASIAKKAIDEN HUOLTO!

Ripsienpidennys klassinen (2h) 90,00€
Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ohut ripsikuitu. Kaarevuudet (C, CC, D ja L), paksuudet (0,10/0,12).

Ripsihuolto klassinen (1,5h) 70,00€
Ripsihuolto klassisille ripsienpidennyksille.

Uudet Volumeripset + poisto 3,5h 150,00€
Uudet volumeripset+ vanhojen poisto eli tarkoittaen sitä että joka kerralla vanhat pidennykset poistetaan ja asennetaan uudet pidennykset. Näin saat ripset näyttämään hyvältä pitkään säästäen luonnonripseä. Palvelu sopii myös jos esim haluat erikoisripset mm. värilliset (ota tästä yheyttä etukäteen). Otathan huomioon että aika sopii vain jos tulet uudestaan ns huoltoon jonka yhteydessä vanhat pidennykset poistetaan, väli noin max.5 vko ja käytät tätä palvelua säännöllisesti 🙂 Kysy lisää..

MegaVolume ripsienpidennys (n.4h) 170,00€
Megavolumetekniikalla toteutetut ripsienpidennykset. Tuuhea, tumma ja näyttävä lopputulos.

Pikahuolto (1h) 50,00€
Kaikille tekniikoille oleva huolto (klassinen, volume). Emme suosittele tätä säännölliseksi huolloksi mutta esim täydennykseen olisi hyvä. HUOM! tällä hetkellä ajanvaraus tähän vain vakioasiakkaille sovittaessa väärinkäytösten vuoksi!

Ripsienpidennysten poisto 30,00€
Pidennysten huolellinen ja turvallinen poisto.

2D volume ripset 95,00€
Kevyet, luonnolliset volume ripset 2D menetelmällä jossa hyödynnetään 0.10mm kuitua.

Ripsien ja kulmien värjäys (Sisältää muotoilun)32,00€
Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu vahalla tai nyppien.

Kulmien värjäys ja muotoilu 25,00€
Kulmien värjäys kestoväreillä. Kulmien muotoilu pinseteillä tai vahalla.

Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu 25, 00€
Värjätään ripset ja kulmat muotoillaan. Ei sisällä kulmien värjäämistä.

Ripsien värjäys 20,00€
Ripsien värjäys kestovärillä.

Kulmien muotoilu 15,00€
Ainoastaan kulmien nyppiminen. Ei sisällä värjäystä eikä vahausta.

Brow lift 59,00€ (INLEI BROW BOMBER)
Uusi kulmapalvelu on täällä! Kulmakarvat voidaan muotoilla kulmakarvoille kehitetyillä aineilla. Kulmiin lisätään väri sekä lopuksi laminaatiokäsittely joka hoitaa ja suojaa käsiteltyä karvaa. Käsittelyssä on hyvä tehdä välivärjäys noin 3-4 viikon kohdalla tarvittaessa. Käsittely voidaan uusia 6-12 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä.

Inlei ripsien kestotaivutus 69,50€ (INLEI LASH FILLER)
Luonnonripsi taivutetaan erikokoisten silikonimuottien avulla kaarelle. Taivutusaineina ovat permanenttiaineet jotka eivät vahingoita luonnonripseä ja ovat hyvin siedettäviä ainesosia. Ripset värjätään ja lopuksi laitetaan lashfiller hoito joka kohottaa, tekee kiiltävän lopputuloksen ja hoitaa ripseä. Vaikutus pysyy ripsillä 4-8 viikkoa riippuen ripsien uusiutumisvauhdista. Käsittely voidaan uusia jo 4 viikon päästä. Tulethan palveluun ilman silmämeikkiä.

Henna brows 50,00€
Hennaväri pysyy iholla noin 4-10 päivää ja karvassa jopa 4vkoa riippuen ihotyypistä. Henna on turvallinen ja hyvä palvelu heille jotka eivät halua yhtä lopullista tulosta kun microblaidingistä tai pigmentoinnista tulee. Hennaspa on pidempikestoinen kulmakäsittely joka voidaan suorittaa myös ripsihuollon yhteydessä!

Kädet ja kynnet

CND Shellac kestolakkaus ranskalainen  60,00€
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle, pituutta ei lisätä. Ranskalainen kärki millä värillä tahansa. Sis. kynsinauhan siistiminen, kynsien viilaus muotoon, kestolakkaus, käsivoide halutessaan sekä kynsiöljy.

CND Shellac kestolakkaus yksivärinen  55,00€
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle, pituutta ei lisätä. Lukuisia eri värisävyjä. Sis. kynsinauhan siistiminen, kynsien viilaus muotoon, kestolakkaus, käsivoide halutessaan sekä kynsiöljy.

CND Shellac kestolakkaus ranskalainen, huolto 68,00€
Poistetaan edellinen shellac lakkaus ja laitetaan uusi lakka tilalle. Kynsinauhojen hoito ja siistiminen, kynsien viilaus, käsivoide ja öljy.

CND Shellac kestolakkaus yksivärinen, huolto 65,00€
Poistetaan edellinen shellac lakkaus ja laitetaan uusi lakka tilalle. Kynsinauhojen hoito ja siistiminen, kynsien viilaus, käsivoide ja öljy.

CND Shellac kestolakkauksen poisto 30,00€
Poistetaan shellac kestolakkaus ja tilalle voidaan laittaa normaali läpinäkyvä lakka suojamaan kynttä.

Rakennekynnet

Rakennekynnet huolto (90min) 00,00€
Huolto

Rakennekynnet uudet 60min 00,00€
Uudet

Koristelu(45min) 00,00€
Koristelu

Varpaankynsien geelilakkaus 55,00€
Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, geelilakkaus ja voide.

fiFinnish