Toimitusehdot

Maksutavat

laurasbeautyboutique.fi verkkokaupassa ovat käytössä Checkout Finland Oy:n kattavat maksutavat:

Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
Visa / Visa Electron
Mastercard
PayPal
(osamaksu)

Lue lisää Checkout-maksupalvelusta henkilöasiakkaille: http://checkout.fi/home/henkiloeasiakkaat.html

Kuitti tilauksesta ja maksusta on ladattavissa tilausseurannan sivuilta tai kirjautumisen jälkeen Oma Tili -sivulta.

Toimitustavat

laurasbeautyboutique.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita tai koulutus ostoissa suojattua sähköpostiosoitetta.
Toimitustapa valikoituu tuotteiden koon ja painon mukaan. Toimitamme lähetyksiä vain Suomeen.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. laurasbeautyboutique.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.
 

Toimituskulut

Lähetyskulut sähköpostitse ovat ilmaiset ja muussa tapauksessa kuten tuoteostoissa kaikkialle Suomeen ovat alkaen 5,90 euroa. Valittavana on mahdollisesti myös lisämaksullisia vaihtoehtoisia toimitustapoja, kuten kotiinkuljetus.
 

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen.
 

Toimitusaika

Tilausvahvistus, varausvahvistus ja peruutusehdot pyritään toimittamaan sähköpostitse saman päivän aikana, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.

Tuoteostoissa:
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta.
 

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.
 

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Kaikilla tuotteilla/palveluilla on täysi 14 päivän palautus/peruutusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu tai koulutuksen ajankohta on. Jo ostettu koulutus voidaan siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Peruutus on tehtävä viipymättä.

Mikäli olet valinnut maksutavaksi laskun tai muun ja mikäli tuote/palvelu palautetaan/perutaan myöhään tai mikäli tästä maksutavasta aiheutuu muita kuluja (mm. viivästymiskorko), ei laurasbeautyboutique.fi vastaa näistä kuluista vaan palauttaa asiakkaalle ainoastaan tuotteen ostohinnan.

laurasbeautyboutique.fi ei myöskään vastaa mahdollisten muiden osamaksuista johtuvien maksujen kuluista.

Palautus/peruutusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ehdottomasti ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa tilaus/koulutus sähköpostitse laurasbeautyboutiquefinland@gmail.com

Mikäli tilaus palautetaan kokonaan hyvitetään myös mahdollinen postimaksu. Mikäli asiakas on tilannut tuotteita niin että toimituskulu on ollut hänelle ilmainen ei toimituskuluja palauteta.

Koulutus on oikeus peruuttaa 14 päivää ennen koulutuksen ajankohtaa kuluitta.
Alle 14 päivää tapahtunut peruutus, veloitamme 100% koulutuksen hinnasta.
Saapumatta jättäminen, veloitus 100% hinnasta. Laskun maksamatta jättäminen ei ole koulutuspaikan peruutus.

Sairastapauksissa voimme siirtää koulutusta toiseen ajankohtaan. Emme palauta rahoja mikäli sairastuminen on äkkillinen vaan siirrämme ajankohtaa.
 

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa laurasbeautyboutique.fi verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.
 

Noutamatta jätetty tilaus

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus.

Mikäli asiakas jättää noutamatta postista tilaamansa tuotteet, peritään häneltä lähetyksen palauduttua takaisin laurasbeautyboutiquelle 20,00€ toimitus- ja käsittelymaksua. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia.
 

Palautukset/Peruutukset

Kaikista palautuksista/peruutuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus. Palautukset tulee tehdä laurasbeautyboutiquefinland@gmail.com sähköpostia käyttäen laurasbeautyboutique.fi verkkokaupan antamien ohjeiden mukaisesti.

Palautusohje:

Palautuksen voi tehdä lähimmässä postikonttorissa. Ilmoita Postin virkailijalle, että haluat tehdä palautuksen laurasbeautyboutique.fi verkkokaupalle. Merkitse paketiin seuraavasti:

Asiakaspalautus
Lauras Beauty Boutique Oy
Espoonkatu 11 A (katutason liiketila)
02770 Espoo
Puh. 0456950610

INFO ja KOULUTUKSET

laurasbeautyboutiquefinland@gmail.com