Toimitusehdot

Maksutavat

laurasbeautyboutique.fi verkkokaupassa ovat käytössä seuraavat maksutavat:

Klarna Checkout

Ostosten maksu tapahtuu Klarna Checkout -maksujärjestelmän välityksellä. Tämän palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia verkkokaupasta.

PayPal

Kaikki asiakkaan ja PayPalin välinen tietoliikenne on salattua. PayPal soveltaa Luxemburgin lainsäädäntöä tietosuojassa sekä pankkisalaisuudessa. PayPal siis Euroopan Unionin palveluita verrattavissa tarjoaa laajemmat tietojen luovutus mahdollisuudet. Ottamalla PayPalin käyttöön, käyttäjänä hyväksyt tämän tietosuojakäytännön. Kolmannet osapuolet, jotka saavat tietojasi löytyvät tästä. FATCA-lakia noudattaen palvelu on velvollinen antamaan veropetosten ja muiden laittomien uhkien ja toimien varjossa käyttötiedot sitä kysyvälle viranomaistaholle.

Pankkisiirto, sepa-maksu

Ennakkomaksu verkkokaupan pankkitilille. Saat maksutiedot tilauksen yhteydessä. Kirjoita viestikenttään tilauksen numero ja toimita kuitti maksusta osoitteeseen laurasbeautyboutiquefinland@gmail.com

Kuitti tilauksesta ja maksusta on ladattavissa tilausseurannan sivuilta tai kirjautumisen jälkeen Oma Tili -sivulta.

Toimitustavat

laurasbeautyboutique.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n sekä Matkahuollon palveluita tai koulutus ostoissa suojattua sähköpostiosoitetta.
Toimitustavan voi valita kassalla. Toimitamme lähetyksiä Suomeen ja EU-maihin.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. laurasbeautyboutique.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.
 

Toimituskulut

Sähköisesti toimitettavat tuotteet ilman toimituskuluja.

SUOMI

Postin noutopisteeseen 6,90 €
Matkahuollon noutopisteeseen 6,00 €

Yli 130 € tilaukset ilman toimituskuluja.

EU-MAAT

Postipakettina 19,90 €

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen ja muihin EU-maihin.
 

Toimitusaika

Tilausvahvistus, varausvahvistus ja peruutusehdot pyritään toimittamaan sähköpostitse saman päivän aikana, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluttua.

Tuoteostoissa:
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta.
 

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.
 

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Kaikilla tuotteilla/palveluilla on täysi 14 päivän palautus/peruutusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu tai koulutuksen ajankohta on. Jo ostettu koulutus voidaan siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Peruutus on tehtävä viipymättä.

Mikäli olet valinnut maksutavaksi laskun tai muun ja mikäli tuote/palvelu palautetaan/perutaan myöhään tai mikäli tästä maksutavasta aiheutuu muita kuluja (mm. viivästymiskorko), ei laurasbeautyboutique.fi vastaa näistä kuluista vaan palauttaa asiakkaalle ainoastaan tuotteen ostohinnan.

laurasbeautyboutique.fi ei myöskään vastaa mahdollisten muiden osamaksuista johtuvien maksujen kuluista.

Palautus/peruutusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ehdottomasti ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa tilaus/koulutus sähköpostitse laurasbeautyboutiquefinland@gmail.com

Mikäli tilaus palautetaan kokonaan hyvitetään myös mahdollinen postimaksu. Mikäli asiakas on tilannut tuotteita niin että toimituskulu on ollut hänelle ilmainen ei toimituskuluja palauteta.

Koulutus on oikeus peruuttaa 14 päivää ennen koulutuksen ajankohtaa kuluitta.
Alle 14 päivää tapahtunut peruutus, veloitamme 100% koulutuksen hinnasta.
Saapumatta jättäminen, veloitus 100% hinnasta. Laskun maksamatta jättäminen ei ole koulutuspaikan peruutus.

Sairastapauksissa voimme siirtää koulutusta toiseen ajankohtaan. Emme palauta rahoja mikäli sairastuminen on äkkillinen vaan siirrämme ajankohtaa.
 

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa laurasbeautyboutique.fi verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.
 

Noutamatta jätetty tilaus

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus.

Mikäli asiakas jättää noutamatta postista tilaamansa tuotteet, peritään häneltä lähetyksen palauduttua takaisin laurasbeautyboutiquelle 20,00€ toimitus- ja käsittelymaksua. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia.
 

Palautukset/Peruutukset

Kaikista palautuksista/peruutuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus. Palautukset tulee tehdä laurasbeautyboutiquefinland@gmail.com sähköpostia käyttäen laurasbeautyboutique.fi verkkokaupan antamien ohjeiden mukaisesti.

Palautusohje:

Palautuksen voi tehdä lähimmässä postikonttorissa. Ilmoita Postin virkailijalle, että haluat tehdä palautuksen laurasbeautyboutique.fi verkkokaupalle. Merkitse paketiin seuraavasti:

Asiakaspalautus
Lauras Beauty Boutique Oy
Espoonkatu 11 A (katutason liiketila)
02770 Espoo
Puh. 0456950610

INFO ja KOULUTUKSET

laurasbeautyboutiquefinland@gmail.com

fiFinnish