PRO | TUKKU | KOULUTUKSET | NOUTO

Uutuustuotteita mm NOEMI, LOVELY, VAUDE LASHES..

Varaus- ja peruutusehdot

Varausehdot

Kun varaat ajan, olet sitoutunut noudattamaan sille asettamiamme ehtoja.Käytäthän oikeita yhteystietojasi ja nimeäsi. Tarkista että nämä tiedot ovat oikein jotta saamme sinuun tarvittaessa yhteyden.Noudatathan yleisiä käytöstapoja mm. jätät kaikki ulkovaatteet niille varatuille paikoille huom. myös kengät! Jos joudut ottamaan lapsen mukaan hoidon ajaksi, ohjeista hänelle miten hoitolassa tulee käyttäytyä muita häiritsemättä ja siivoathan lapsesi jäljet jotta työntekijöiden aika ei mene ylimääräiseen siistimiseen.

Saavuthan varatulle ajallesi ajoissa, noin 10-5min riittää.

Tilan perältä löytyy asiakas WC jossa voit vapaasti käydä saapuessasi hoitolaan. Pesutiloissa voit myös pestä ripset eli jos et ole pessyt ripsiä ennen hoitoon tuloa, tee se tässä vaiheessa.

Kiitos!

Peruutusehdot

PERUUTUSAIKA ON 48H ennen ajanvarauksen alkua!

Peruutukset jotka tapahtuvat ennen 48h ovat veloituksettomia! Alle 48h tapahtuneet peruutukset veloitamme 100% hoidon hinnasta!

Käyttämättä jätetty aika ei ole ajan peruutus! Käyttämättä jätetystä ajasta perimme 100% hoidon hinnasta.

Sairastapauksissa ilmoita heti tekstiviestillä että olet sairastunut ja et pääse varattuun aikaan! Näissä tapauksissa veloitamme harkinnan mukaan jos peruminen on toistuvaa tai uutta aikaa ei varata.Jos teet peruutuksen puhelimitse tai tekstiviestillä, ilmoita seuraavat tiedot jo ensimmäisessä viestissä: Koko nimi, aika ja kenelle tekijälle!Näin pystymme välittömästi ja vaivattomammin peruuttamaan ajan järjestelmästä.

Peruutukset tulee tapahtua joko varausvahvistuksen mukana lähetetyllä peruutuslinkillä, puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 045-6950610.

Emme vastaanota peruutuksia somekanavien kautta koska ne saattavat helposti hukkua muiden viestien joukkoon!

TAKUU

Kaikilla töillämme on 3 päivän (3vrk) takuu jonka aikana tulisi ilmoittaa mahdolliset reklamaatiot. Jos havaitset jo ensimmäisinä päivinä ripsihuollosta ripsien runsasta irtoamista, ota VÄLITTÖMÄSTI yhteyttä jotta ongelma voidaan korjata mahdollisimman pian!

Korjaamme harkitusti takuuhuoltona tapaukset joissa virhe on mahdollinen meidän toimesta. Muussa tapauksessa pikahuollon hinta on 50€.

Takuuasioissa aina yhteys puhelimitse tai somekanavien kautta. Varaudu siihen että vastaamisessa saattaa kestää hetki sekä sen että kysymme lisätietoja mm. kuvia.

fiFinnish