InLei® TOTAL 8 silikoniset muotit

31,50  Sis alv 24%

Loppu varastosta

InLei® TOTAL 8 silikoniset muotit

(2 tuotearviota)

31,50  Sis alv 24%

Loppu varastosta

Tuotetunnus (SKU): Total 8 Osastot: ,

Kuvaus

Hyvän muotoilun ansiosta sopii käyttöön kaikenmuotoisille silmille. Valmistettu huippulaatuisesta hypoallergia-silikonista. On uudelleen käytettävissä desinfioinnin jälkeen. Säilytä aina alkuperäisessä pakkauksessa viileässä ja kuivassa paikassa, pidä pois suoralta aurinkovalolta ja kaukana lämmönlähteistä sekä lasten ulottuvilta.
Ihanteellinen ratkaisu minkä tahansa tason ammattilaiselle! 8 kätevänkokoista papiljottiparia, joista 4 paria muodostavat kauniin kaaren ja 4 paria kohottaa ripsien tyviä.
100% Valmistettu Italiassa
Lajinsa ainoa PLATINICО-silikoni on silikonilaji, jota voidaan käsitellä korkealla lämpötilalla ja korkealla paineella (autoklaavissa)!
8 paria: S, M, L, XL – S1, M1, L1, XL1
Soveltuvat vain ammattilaisen käyttöön.
Tästä tuotteesta voi tulla ainoa suosikkisi, koska rullille (papiljoteille) ei enää tarvitse etsiä mitään pussia tai laatikkoa, valmistaja toimittaa tuotteen sopivassa paketissa. Valikoimasta löytyvät rullat kaikille ripsille, lyhyistä pitkiin (3 – 15 mm). Nimenomaan tämän valmistajan rullia käyttävät ammattilaiset usein saavuttavat parhaat sijat kilpailuissa, joka valmistajan kaaret ja kiemurat ovathan ainutlaatuisia.
Esimerkiksi ХL ja ХL1 on kehitetty pitkille ripsille.
Lisätiedot:

Mistä ne on valmistettu?
Ne on valmistettu erikoissilikonista nimeltään PLATINICО, sitä voi käsitellä autoklaavissa tai kuumailmasterilaattorissa, eikä se aiheuta allergiaa, siitä valmistetaan myös lasten leluja.

KOKO TUOTEVALIKOIMA ON TUTKITTU JA TESTATTU MILANON TUTKIMUSKESKUKSESSA
Challenge Test1
– Herkkyys/ärsytys testi
Myös testit patogeenisille tekijöille:
– CANDIDA-ALBICANS
– ESCHERICHIA COLI tutkimus
– PSEUDOMONAS AERUGINOSA tutkimus
– STAPYYLOCOCCUS AUREUSTA tutkimus

2 arviota tuotteelle InLei® TOTAL 8 silikoniset muotit

  1. Annica

    Inlein muotit ovat parhaat kokeilemistani. Ne ovat erittäin taipuisat ja mukavat asiakkaalla, sekä helppo liimata paikoilleen. Erilaiset muotit myös plussaa

  2. Aliisa

    Todella hyvät muotit eri kaarevuuksilla. Asettuu hyvin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.