InLei ® Fixing Gel – liima

26,50  Sis alv 24%

Loppu varastosta

InLei ® Fixing Gel – liima

(2 tuotearviota)

26,50  Sis alv 24%

Liima Lash Filler- silikonimuoteille. 

Valmistettu Taiwanissa.

InLei® FIXING GEL IHOLIIMA
Liimaa silikonipapiljoteille.
Vain ammatti käyttöön. Tuote on suunniteltu käytettäväksi toistuvaiskäytettävien papiljottien kiinnittämiseksi.
Valmis Taiwanissa
5 ml (riittoisuus enintään 15 käyttökertaan)
EAN: 8055271720401

KÄYTTÖ:
Sulje korkki jokaisen käytön jälkeen. Käytön jälkeen puhdista varovasti pullonnokka, poistaen ylimääräinen liimaa, joka voi johtaa nokan tukkeutumiseen ja liiman paksuuntumiseen

TURVALLISUUSOHJEET
Vain ammatti käyttöön. Ennen käyttöä lue huolellisesti ja noudata näitä ohjeita. Tätä tuotetta ei suositella alle 16-vuotiaille. Älä käytä tuotetta, jos: -kasvojesi iho on ärtynyt tai jos hiuspohjasi on yliherkkä, ärtynyt tai vahingoittunut; – Jos aiemmin on ollut negatiivisia reaktioita johonkin tuotteen aineisosien suhteen. Käytä aina suojakäsineitä. Säilytä pois lasten ulottuvilta.

HERKKYYSTESTI
Joskus tuote voi aiheuttaa ihoon vakavaa tulehdusta. Siksi on suositeltavaa aina suorittaa herkkyystesti 48 tuntia ennen jokaista käyttöä. Korvakorut on poistettava, jos sellaisia on. Huuhtele huolellisesti saippuavedellä tai alkoholilla 1cm2 ihoa korvan takana tai kyynärtaipeessa. Levitä testialueelle pieni määrä Fixing Geliä ja anna kuivua. 48 h kuluttua pese huolellisesti pois lämpöisellä vedellä. Ärsytysoireiden puuttuminen ei takaa vielä, ettei varsinaisessa käytössä voi esiintyä herkkyysreaktioita. Jos ilmenee ihon ärsytystä, kutinaa tai punoitusta, pese aine pois iholta välittömästi ja luovu tuotteen käytöstä.

KIELLETTYÄ
Ainetta ei saa joutua silmiin. Jos aine on kuitenkin levinnyt silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla juoksevalla vedellä. Älä käytä metalliesineitä värin sekoittamisen. Vältä ainehöyryjen hengittämistä ja pääsyä hengityselimiin.

SÄILYTYS JA KIERRÄTYS
Jokaisen käyttökerran jälkeen sulje tuotepakkaus. Säilytä tuote viileässä ja kuivassa, kaukana lämpöä tuottavista lähteistä. Täysin tyhjät säiliöt on hävitettävä Suomen kierrätysnormien mukaisesti.
Käyttö:
Sulje korkki jokaisen käytön jälkeen. Käytön jälkeen puhdista varovasti pullonnokka, poistaen ylimääräinen liimaa, joka voi johtaa nokan tukkeutumiseen ja liiman paksuuntumiseen.

Loppu varastosta

Tuotetunnus (SKU): Fixing Gel Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Liima Lash Filler- silikonimuoteille. 

Vain ammatti käyttöön.

Valmistettu Taiwanissa.

2 arviota tuotteelle InLei ® Fixing Gel – liima

  1. Annica (varmistettu kirjoittaja)

    Toimii myös lyhyisiin ja paksuihin ripsiin! Koskaan ei ole pettänyt ja lähtee todella helposti pois.

  2. Aliisa

    Hyvä liima lash- ja browliftiin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *