Inlei® FILLER 3 – 1,5ml/6×1,5ml

7,00 41,50  Sis alv 24%

Inlei® FILLER 3 – 1,5ml/6×1,5ml

(1 tuotearvio)

7,00 41,50  Sis alv 24%

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ripsien ja kulmakarvojen täyteaine

 

Ainutlaatuinen tuote, jolla ei ole analogeja koko maailmassa. IN LEI® “FILLER 3” -tuote on kehitetty ja testattu ideasta ripsien päähän täysin Italiassa. Tämä koostumus varmistaa ripsien tiheyden jopa 24% kolmessa Milanon tutkimuslaitoksen osoittamassa menettelyssä.

 

100% valmistettu Italiassa

 

+ 24% tiheyden kasvu

 

Kliinisten tutkimusten ja kokemusten perusteella tuotteen tehokkuus on osoitettu Milanon instituutissa, ja myös tuotteen koostumus täyttää euron vaatimukset.

 

Vain ammattikäyttöön. Lue ohjeet ja noudata niitä.

 

Käytä vain In Lei® «FORM 1», «FIX2» ja In Lei® Tintura kanssa

 

Täyteaineen ainutlaatuinen kaava mahdollistaa mikropartikkelien imeytymisen hienovaraisesti hiuskuituun. Synteettisesti kehitetyn peptidikomponentin BIOTINOL TRIPEPTIDE -1 ja esivalmistetun kiharan kemiallisen prosessin ansiosta peptidimolekyylit ovat sitoutuneet tiukasti ripsiin tai kulmakarvojen keratiiniin (toimii ja varmistaa tuloksen vain yhdessä IN LEI® “Form 1” tai “FIX 2”: n kanssa).

Täyteaine sakeuttaa ja kyllästää hiusjuuren vaikuttamalla siihen menettelyn jälkeisinä kuukausina sekä lisääntyviin hiusmolekyyleihin.

Käyttöehdot:

Käytetään toimenpiteen “FIX2” jälkeen ja värjäyksen jälkeen In Lei® Tinturalla.

Ota pipetillä muutama tippa tuotetta pullosta ja aseta se erityiseen kulhoon. Tai puhkaise pussiin pieni reikä sondilla ja purista tuotetta ulos tarvittava määrä!

Levitä tuotetta siveltimellä (ennen kuin sekoitat muotille) nopeasti liikkeillä samalla kun poistat värijäämiä ripsistä.

Kiinnitä ripset takaisin muotteihin, kunnes ne ovat täysin kuivia.

Voitele ripset koostumuksella, joka erottaa ripset muotista.

Älä pese pois.

KÄYTTÖÖN LIITTYVÄT VAROTOIMET

Vain ammattikäyttöön. Seuraa ohjeita. Tätä tuotetta ei suositella alle 16-vuotiaille. Älä käytä tuotetta, jos: kasvojen iho on ärtynyt tai iho on herkkä; jos sinulla on aiemmin ollut reaktioita mihin tahansa tuotteen komponenttiin. Käytä suojakäsineitä.

Herkkyystesti

Tuote voi aiheuttaa vakavia ihotulehduksia joillekin kasvoille. Siksi on suositeltavaa suorittaa herkkyystesti 48 tuntia ennen jokaista käyttökertaa. On suositeltavaa poistaa korvakorut, jos sellaisia on. Pese cm-kokoinen neliö perusteellisesti korvan takana tai kyynärurassa saippualla tai alkoholilla. Levitä pieni määrä IN LEI® “FILLER 3” -tuotetta ja odota sen kuivumista. Pese 48 tunnin kuluttua huolellisesti lämpimällä vedellä. Tämä testi on tärkeä varotoimenpide. Selvien ilmentymien puuttuminen ei kuitenkaan sulje pois sitä tosiseikkaa, että tuote voi aiheuttaa allergisia reaktioita myöhempien sovellusten aikana. Jos ärsytystä, kutinaa tai punoitusta esiintyy, tuote on pestävä välittömästi eikä sitä saa käyttää.

Säilytä tuote viileässä ja kuivassa, kaukana lämpöä tuottavista lähteistä. Tyhjä pakkaus on hävitettävä Suomen kierrätysnormien mukaisesti.

 

SISÄLTÖ:

 

AQUA (VESI / EAU), Glyseriini, Fenoksitetanoli, PPG-5-CETETH-20, Hydroksipropyyligariini, Parfum (tuoksu), Etyyliheksyyliglyseriini, PATENOLI, HYDROLYYSITTY KERATIINI, BIOTINIINI

Lisätiedot

Pakkauskoko

1,5ml, 6×1,5ml

1 arvio tuotteelle Inlei® FILLER 3 – 1,5ml/6×1,5ml

  1. Aliisa

    Todella hyvän tuoksuinen hoitoaine joka viimeistelee ripsen kiillon

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.