InLei® BROW LOCK 2 1,5ml/ 6×1,5ml

4,00 26,50  Sis alv 24%

InLei® BROW LOCK 2 1,5ml/ 6×1,5ml

(2 tuotearviota)

4,00 26,50  Sis alv 24%

Tarkista käyttöohjeet alta!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Brow LOCK pags Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

InLei ® BROW LOCK

Kiinnitysaine kulmakarvoille sarjasta “BROW BOMBER”
100% valmistettu Italiassa
Testattu tuote, täyttää eurostandardit
Vain ammattikäyttöön
Vaikutusaika: 5-8 minuuttia, riippuen luonnonkarvan tyypistä ja rakenteesta
Käytä vain yhdessä InLei®: n «BROW LIFT 1» kanssa

KÄYTTÖOHJEET:
1.Levitä pensselillä kulmakarvoihin pysyvä InLei BROW LOCK 2.
2. .Anna vaikuttaa jonkin aikaa, karvan vahvuuden mukaan (5/8 min)
3.Poista tuote puhtaan ja kostean vanulapun kanssa

VAROITUKSET
Vain ammattikäyttöön. Sisältää vetyperoksidi. Noudata ohjeita. Tätä tuotetta ei suositella alle 16-vuotiaille. Älä käytä tuotetta, jos: kasvoiho on ärtynyt tai herkkä; jos sinulla on aikaisemmin ollut reaktioita johonkin tuotteen komponenttiin. Käytä suojakäsineitä.
HERKKYYSTESTI
Tuote voi joskus aiheuttaa vakavia tulehduksia kasvoilla. Siksi on suositeltavaa, että herkkyystesti suoritetaan 48 tuntia ennen jokaista käyttökertaa. Suositellaan poistamaan korvakorut, jos sellaisia on. Pese tai puhdista perusteellisesti 1cm ihoalue korvan takana tai kyynärtaipeessa saippualla tai alkoholilla. Levitä alueelle pieni määrä ainetta ja odota sen kuivumista. Pese pois 48 tunnin kuluttua perusteellisesti lämpimällä vedellä. Herkkyystesti on tärkeä varotoimenpide. Oireiden puuttuminen ei kuitenkaan sulje pois, ettei tuote voi aiheuttaa allergisia reaktioita seuraavien käyttökertojen aikana. Jos ärsytystä, kutinaa tai punoitusta ilmenee, tuote on pestävä välittömästi pois, eikä sitä saa enää käyttää.

KÄYTÖN AIKANA
Poista piilolinssit, jos niitä on. Tuotetta käytetään hyvin tuuletetussa tilassa.
Jos sinulla on tuntemuksia tai oireita, kuten: * voimakas kutina, märkivät finnit tai polttava tunne iholla – pese aine pois välittömästi lämpimällä vedellä. Tämä voi olla merkki vakavimmasta reaktiosta. * Pidä poissa lasten ulottuvilta. * Jos sinulla on yksilöllisiä ongelmia tai oireita, ota yhteys lääkäriin. * Jos sinulla on teknisiä tai hygieniaan liittyviä kysymyksiä, soita numeroon +390355113355

KIELLETTYÄ
* Älä ylitä suositeltua vaikutusaikaa. Seuraa aikaa kellosta tai ajastimella. * Vältä joutumista silmiin! Silmiin joutunut roiskeet huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä. * Älä käytä metallisia työkaluja aineen sekoittamiseksi. * Älä hengitä tuotehöyryjä, älä päästä ainetta elimistöön.

VARASTOINTI JA HÄVITTÄMINEN
* Sulje tuotepakkaus tiivisti jokaisen käyttökerran jälkeen. * Säilytä tuotetta viileässä, kuivassa paikassa, kaukana lämmönlähteistä. * Hävitä vain täysin tyhjät säiliöt/pakkaukset. Hävitä tuote paikallisten määräysten mukaisesti.

Lisätiedot

Pakkauskoko

1,5ml, 6×1,5ml

2 arviota tuotteelle InLei® BROW LOCK 2 1,5ml/ 6×1,5ml

  1. Annica (varmistettu kirjoittaja)

    Inlein tuotteilla onnistuu kulmien laminointi kouluttautuneelta henkilöltä AINA! Tärkeää itselle on ollut nimenomaan kulmille ja ihokontaktiin kehitetyt aineet, mitä perus lashlift aineet eivät ole. Kulmat vaatii usein aika max vaikutusajat, mutta tämä kertoo myös etteivät aineet ole überstydejä.

  2. Aliisa

    Inlei kestotaivutusaineet ovat todella laadukkaita ja miellyttävän tuoksuisia. Oikeilla vaikutusajoilla saa aina kauniin lopputuloksen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.