InLei® BROW LIFT1 1,5ml/6×1,5ml

4,00 24,50  Sis alv 24%

Loppu varastosta

InLei® BROW LIFT1 1,5ml/6×1,5ml

(2 tuotearviota)

4,00 24,50  Sis alv 24%

Lue alta käyttöohjeet.

Tuotetunnus (SKU): Brow Lift Pags Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

  1. InLei® BROW LIFT 1

Pehmentävä voide. Permanentti koostumus kulmakarvoille sarjasta “BROW BOMBER”.
100% valmistettu Italiassa
Testattu tuote, täyttää eurostandardit
Vain ammattikäyttöön
Vaikutusaika: 6–12 minuuttia
Käytä vain yhdessä InLei®: n «BROW LOCK 2» kanssa

KÄYTTÖOHJEET:
1.Puhdista ja valmistele asiakkaan kulmakarvat InLei MOUSSEN ja InLei SALINE PRETREATMENTIN avulla.
2.Levitä pensselillä kulmakarvoihin pysyvä InLei BROW LIFT 1.
3.Anna vaikuttaa jonkin aikaa, karvan vahvuuden mukaan (6/12 min)
4.Poista tuote puhtaan ja kuivan vanulapun kanssa.

TURVALLISUUSOHJEET
Vain ammatti käyttöön. Sisältää tioglykoli-happoa.
Ennen käyttöä lue huolellisesti ja noudata käyttöohjeita. Tuotetta ei suositella alle 16-vuotiaille. Älä käytä tuotetta jos: – sinulla on ihoärsytystä kasvoissa tai hiuspohjasi on yliherkkä, ärtynyt tai vahingoittunut; – sinulla on jo ollut aiemmin negatiivisia reaktioita hiusten ja ripsien värjäyksessä; Käytä aina suojakäsineitä. Pidä pois lasten ulottuvilta.

HERKKYYS TESTI
Joskus tuote voi aiheuttaa ihoon vakavaa tulehdusta. Siksi on suositeltavaa aina suorittaa herkkyystesti 48 tuntia ennen jokaista käyttöä. Korvakorut on poistettava, jos sellaisia on. Huuhtele huolellisesti saippuavedellä tai alkoholilla 1cm2 ihoa korvan takana tai kyynärtaipeessa. Levitä testialueelle pieni määrä aineetta ja anna kuivua. 48 h kuluttua pesee huolellisesti pois lämpöisellä vedellä. Ärsytysoireiden puuttuminen ei takaa vielä, ettei varsinaisessa käytössä voi esiintyä herkkyysreaktioita. Jos ilmenee ihon ärsytystä, kutinaa tai punoitusta, pese aine pois iholta välittömästi ja luovu tuotteen käytöstä.

KÄYTTÖOHJEET
Poista silmistä piilolinssit, jos sellaisia on. Tuotetta on käytettävä hyvin tuuletetussa huoneessa.
Jos ilmenee tuntemuksia, kuten voimakasta kutinaa, rakkuloita tai polttavaa tunnetta iholla , pese aine heti pois lämpimällä vedellä. Nämä tuntemukset voivat johtaa vakaviin seuraamuksiin, joten toimi nopeasti. Pidä tuote pois lasten ulottuvilta. Jos kuitenkin ongelmia yliherkkyysreaktioiden ym. muodossa, käänny lääkärin puoleen. Jos haluat teknisiä tai muita lisätietoja , ota yhteyttä numeroon + 39 0355 1133 55

KIELLETTY
Älä ylitä luvattua vaikutusaikaa, käytä aikaseurannassa kelloa tai ajastinta. Ainetta ei saa joutua silmiin. Jos aine on kuitenkin levinnyt silmiin, huuhtele välittömästi pois silmistä runsaalla juoksevalla vedellä. Älä käytä metalliesineitä värin sekoittamisen. Vältä värihöyryjen hengittämistä ja pääsyä hengityselimiin.

SÄILYTYS JA KIERRÄTYS
Säilytä tuote viileässä ja kuivassa, kaukana lämpöä tuottavista lähteistä. Tyhjä pakkaus on hävitettävä Suomen kierrätysnormien mukaisesti.

Lisätiedot

Pakkauskoko

1,5ml, 6×1,5ml

2 arviota tuotteelle InLei® BROW LIFT1 1,5ml/6×1,5ml

  1. Annica (varmistettu kirjoittaja)

    Inlein tuotteilla onnistuu kulmien laminointi kouluttautuneelta henkilöltä AINA! Tärkeää itselle on ollut nimenomaan kulmille ja ihokontaktiin kehitetyt aineet, mitä perus lashlift aineet eivät ole. Kulmat vaatii usein aika max vaikutusajat, mutta tämä kertoo myös etteivät aineet ole überstydejä.

  2. Aliisa

    Inlei kestotaivutusaineet ovat todella laadukkaita ja miellyttävän tuoksuisia. Oikeilla vaikutusajoilla saa aina kauniin lopputuloksen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *