InLei® BROW BOMBER 1,5ml/6×1,5ml

Loppu varastosta

InLei® BROW BOMBER 1,5ml/6×1,5ml

(2 tuotearviota)

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ravitseva kulmakarvaöljy.
100% valmistettu Italiassa
Vain ammattikäyttöön.

KÄYTTÖOHJEET:
1.Käytä öljyä permanentin, hoitavien ainesosien ja InLei voide-värillä värjäyksen jälkeen;
2.Purista kuppiin pullosta muutama tippa öljyä.
3.Levitä öljy pensselin/pienen kamman avulla luonnollisiin kulmakarvoihin, anna vaikuttaa viisi minuuttia.
4.Poista tarvittaessa ylijäämät ohuella paperilla, imeytyvin liikkein.
6.Ei tarvitse huuhdella

TURVALLISUUSOHJEET
Ennen käyttöä lue huolellisesti ja noudata käyttöohjeita. Tuotetta ei suositella alle 16-vuotiaille. Älä käytä tuotetta jos: – sinulla on ihoärsytystä kasvoissa tai hiuspohjasi on yliherkkä, ärtynyt tai vahingoittunut; – sinulla on jo ollut aiemmin negatiivisia reaktioita hiusten ja ripsien värjäyksessä; Käytä aina suojakäsineitä. Pidä pois lasten ulottuvilta.

HERKKYYS TESTI
Joskus tuote voi aiheuttaa ihoon vakavaa tulehdusta. Siksi on suositeltavaa aina suorittaa herkkyystesti 48 tuntia ennen jokaista käyttöä. Korvakorut on poistettava, jos sellaisia on. Huuhtele huolellisesti saippuavedellä tai alkoholilla 1cm2 ihoa korvan takana tai kyynärtaipeessa. Levitä testialueelle pieni määrä aineetta ja anna kuivua. 48 h kuluttua pesee huolellisesti pois lämpöisellä vedellä. Ärsytysoireiden puuttuminen ei takaa vielä, ettei varsinaisessa käytössä voi esiintyä herkkyysreaktioita. Jos ilmenee ihon ärsytystä, kutinaa tai punoitusta, pese aine pois iholta välittömästi ja luovu tuotteen käytöstä.

KÄYTTÖOHJEET
Poista silmistä piilolinssit, jos sellaisia on. Tuotetta on käytettävä hyvin tuuletetussa huoneessa.
Jos ilmenee tuntemuksia, kuten voimakasta kutinaa, rakkuloita tai polttavaa tunnetta iholla , pese aine heti pois lämpimällä vedellä. Nämä tuntemukset voivat johtaa vakaviin seuraamuksiin, joten toimi nopeasti. Pidä tuote pois lasten ulottuvilta. Jos kuitenkin ongelmia yliherkkyysreaktioiden ym. muodossa, käänny lääkärin puoleen. Jos haluat teknisiä tai muita lisätietoja , ota yhteyttä numeroon + 39 0355 1133 55

KIELLETTY
Ainetta ei saa joutua silmiin. Jos aine on kuitenkin levinnyt silmiin, huuhtele välittömästi pois silmistä runsaalla juoksevalla vedellä. Älä käytä metalliesineitä värin sekoittamisen. Vältä värihöyryjen hengittämistä ja pääsyä hengityselimiin.

SÄILYTYS JA KIERRÄTYS
Säilytä tuote viileässä ja kuivassa, kaukana lämpöä tuottavista lähteistä. Tyhjä pakkaus on hävitettävä Suomen kierrätysnormien mukaisesti.

Lisätiedot

Pakkauskoko

1,5ml, 6×1,5ml

2 arviota tuotteelle InLei® BROW BOMBER 1,5ml/6×1,5ml

  1. Annica (varmistettu kirjoittaja)

    Inlein tuotteilla onnistuu kulmat kouluttautuneelta henkilöltä AINA! Bomber 3 on paksu ja tuhti hoito käsittelyn jälkeen, jättää ison kiillon.

  2. Aliisa

    Hyvä hoitoaine browliftiin, joka pehmentää karvan. Erinomainen tuoksu.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *