InLei® Eccellenza Made in Italy

Tutustu InLei brändin Lash Filler ja Brow Bomber tuotesarjaan..

InLei Lash Filler


Ripsien laminointikäsittely-menetelmä InLei® Lash Filler on kehitetty Italiassa. Käsittelyn innovatiivinen tekniikka perustuu käytettävien taivutustuotteiden korkeaan laatuun ja on vahvistettu kliinisissä testeissä, mitkä takaavat luotettavan ja laadukkaan lopputuloksen.

Ripsille ja kulmille tarkoitetun InLei® käsittelyn ominaisuudet:

 • menetelmä perustuu erittäin tehokkaaseen, mutta silti ripsikarvaa säästävään hellävaraiseen kestotaivutukseen;
 • hellävarainen, mutta korkealaatuinen kestovärjäys erityisellä 1,5% hapettimella;
 • muutamalla käsittelykerralla varmistetaan keskimäärin ripsien halkaisijan kasvua jopa 24%:lla, – tuotteiden koostumus parantaa myös ripsien rakennetta ja juurien palautumista.

Käsittely antaa ripsille ja kulmakarvoille uuden, pehmeän ja tasaisen muodon, kiinnittäen siihen käytettyjen rullien avulla pysyvän ripsikaaren. Aineetta levitetään ripsille ensikäsittelyn jälkeen, kun ensimmäinen seos on poistettu ja aine imeytyy karvoihin, muuttaen keratiinikuitujen rakennetta entisestä paremmaksi. Takaa ripsille pysyvän taivutuksen, joka ei suoristu ajan kuluessa.

Voidemaisen koostumuksen ansiosta tuotetta voidaan levittää maltillisesti vain tarvittaviin paikkoihin, välttäen sen ylimääräistä kulua.

InLei® Fix 2 valmistelee ripsi- tai kulmakarvoja jatkokäsittelyä varten fillerilla (täyteaineella). InLei® Fix 2 on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan Form 1 kanssa.

InLei® Filler 3 käsittelyyn huolellisesti harkittu yhdistelmä ei jätä epäilyksiä! Mukava pipettipakkaus, tuotteen huolellisesti kehitetty koostumus ja pitoisuus sekä valitut ihanteelliset aineosat on hyvässä vuorovaikutuksessa edellisen taivutustoimeenpiteen kanssa – eli kaikki, mitä tarvitset parhaan tuloksen saamiseksi!

Tuotekoostumukseen kuuluva “Three Regeneration” kompleksi takaa jo muutamalla käsittelyllä ripsien tuuhentumisen keskimäärin jopa 24% verran. Tuote on Milanon Tutkimusinstituutin sertifioima.

Kompleksin «Three regeneration» koostumus:

Pantenoli (provitamiini B5) 

Vahvistaa karvajuurta sekä kosteuttaa, rauhoittaa ja pehmentää koko ripsikarvaa. Estää ripsien haurastumista, säilyttämällä niissä kosteustasapainoa. Panthenoli toimii suojavan koostumuksen ansiosta myös anti-inflammatorisena ja silmäluomien kutinaa estävänä aineena.

Hydrolysoitu keratiini 

Iän myötä elimistömme tuottaa vähemmän keratiinia, joten sitä on lisättävä säännöllisesti. Keratiinin hydrolyysin ansiosta on saatu juuri sellainen tarpeeksi pieni molekyyli, joka pystyy tunkeutumaan ripsi- ja kulmakarvoihin sekä vahvistamaan siinä keratiinikuitua. Riittävä keratiinitaso ripsi- ja kulmakarvoissa tekee niistä sileät, silkkiset ja kiiltävät.

Biotynoyylitripeptidi-1

On syntetisoitu molekyyli, joka vaikuttaa ripsien tuuhentumiseen ja pidentymiseen. Se koostuu aminohapoista ja pantenolista. Parantaa hiusproteiinien tuotantoa karvatupessa ja täyttää keratiiniaukot. Antaa ripsille ja kulmille silkkisyyttä, kiiltoa, pehmeyttä ja tuuheutta.

Ideasta toteutukseen

InLei® Eccellenza Made in Italy

Aloittaen ideasta, raaka-aineista, aineyhdistelmien luomisesta, pakkauksien suunnittelusta ja testaamisesta, pakkaamisesta ja lopettaen tuotteiden sertifiointiin – kaikki InLei®-tuotteet ovat käyneet läpi koko valmistusprosessin Italiassa. Tavoitteemme on luoda korkealaatuinen tuote, todistaa sen tehokkuus ja huolehtia vihdoinkin asianmukaisesta ripsi- ja kulmakarvojen hoidosta.

Tarvittavien aineosien löytäminen ja niiden välisen tasapainon saavuttaminen InLei® Lash Filler -menetelmässä sekä lukuisten testien ja analyysien suorittaminen on kestänyt useita vuosia. Nyt voimme ylpeänä lähettää tuotteitamme koko maailmalle, antaen tuhansille ammattilaisille mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden tuotteiden parissa ja vakuuttua niiden tehokkuudesta.

Lash Filler – on kehitys ripsien laminointimenetelmissä, joka sisältää karvojen luonnollisen taipumisen muuttamisen, karvojen värjäyksen ja niiden kyllästyksen ravinteilla. Lopputuloksena saadaan selkeämpi, intensiivisempi ja sensuaalisempi katse. Käsittelyn jälkeen ripset pysyvät täydellisessä kunnossa jopa kaksikin kuukautta.  

InLei®-sarja on vasta ensimmäinen saavutuksemme, jonka olemme valmiita näyttämään maailmalle. Matkamme on kuitenkin vasta alussa ja pien esittelemme lisää innovatiivisia teknologiatuotteitamme, jotka eivät jätä asiakkaitamme välinpitämättömiksi!

InLei Brow Bomber


BROW BOMBER ON VALLANKUMOUKSELLINEN KÄSITTELY, JOKA LAAJENTAA KÄSITYSTÄSI KULMAKARVOJEN MUOTOILUSTA!

InLei® Brow Bomber on ammattimainen toimenpide kulmakarvojen uudelleen muotoilussa ja Brow Filleristä poiketen se ravitsee karvoja maksimaalisesti.

Erityisesti Brow Bomber -öljy sisältää vahvaa öljyjen yhdistelmää, joka ravitsee, parantaa, suojaa, sekä tekee karvat pehmeiksi.

InLei® Brow Lift 1

Taivutus kulmakarvoille

 • Ihokosketukseen erityisesti kehitetty koostumus. Sisältää korkealaatuista (99% puhdasta) kasviperäistä glyseriiniä, joka toimii ihoa suojaavana aineena.
 • Koostumuksen ansiosta toimenpide voidaan tehdä istualtaan
 • Vaikuttaa vakaan ammoniumglykolaatin pohjalta
 • Takaa karvojen vakaan kiinnityksen

InLei® Brow Lock 2

Kiinnittävä tuote kulmakarvoille

 • Ihokosketukseen erityisesti kehitetty koostumus. Sisältää korkealaatuista (99% puhdasta) kasviperäistä glyseriiniä, joka toimii ihoa suojaavana aineena.
 • Koostumuksen ansiosta toimenpide voidaan tehdä istualtaan
 • Vaikuttaa vakaan ammoniumglykolaatin pohjalta
 • Takaa karvojen vakaan kiinnityksen
 • Tehokas tuote avainasemassa olevaan tehtävään: kulmakarvojen kiinnitys haluttuun suuntaan.
 • Vaikuttaa vetyperoksidin pohjalta.
 • Valmistelee värjäystä varten.
 • Brow Lock 2 jälkeen tulos ei vääristy kontaktissa veden kanssa

InLei® Brow Bomber 3

Ravitseva öljy kulmakarvoille

Sisältää:

 • MANTELIÖLJY
  • Tekee karvoista pehmeät, kiiltävät ja ravitut
 • MAKADAMIAÖLJY
  • Uudistaa karvoja, suojaa väria, tasapainottaa ihoa
 • ARGANIAÖLJY
  • Antaa karvoille pehmeyttä, sisältää amino-happoja, Omega-3- ja Omega-6 rasvahappoja sekä А- ja E-vitamiinia
 • KEHÄKUKKAUUTE
  • Rauhoittaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa
 • KAMOMILLAUUTE
  • Suojaa karvoja ja ihoa ulkoisilta tekijöiltä
 • рН – Vedetön tuote, pH:ta ei voida määrittää

InLei viralliset koulutukset Espoossa!

Olen InLein virallinen kouluttaja ja tarjoan InLei Lash Filler ja InLei Brow Bomber koulutuksia Espoossa sekä muualla suomessa. Koulutukset voit ostaa verkkokaupasta suoraan tai lähettää viestin niin sovitaan maksusta.

Varaa koulutus